Over ItalieVoetbal.nl

ItalieVoetbal.nl is een website met als doel fans gemakkelijk en veilig te informeren in verband met voetbaltickets in Italië.

Informatie in verband met AC Milan

AC Milan speelt in Milaan in Italië. AC Milan werd in 1899 opgericht door de Engelsman Alfred Edwards. In 1926 werd hun beroemde stadion San Siro gebouwd, het stadion dat AC milon deelt met de andere club uit Milaan: Inter Milan. AC Milan is één van de slechts 3 teams in Italë dat met trots de 3 gouden sterren op hun shirt afbeeldt, het bewijs dat AC Milan meer dan 10 kampioenschappen gewonnen heeft in Italië. Veel voetballegendes speelden voor AC Milan, waaronder bijvoorbeeld Gianni Rivera, Ruud Gullit, Marco van Basten, Frank Rijkaard, Paolo Maldini, Franco Baresi, Alessandro Costacurta, Zlatan Ibrahimovic en Carlo Ancelotti!

Informatie in verband met Inter Milan

Inter Milan speelt in Milaan in Italië. Inter Milan werd in 1908 opgericht onder de naam “Football Club Internazionale Milano”. In 1926 werd hun beroemde stadion San Siro gebouwd, het stadion dat AC milon deelt met de andere club uit Milaan: AC Milan. San Siro wordt is ook bekend als Giuseppe Meazza, genaamd naar de bekende speler van Inter Milan uit de jaren 30, die deel uitmaakte van het team dat de World Cup van 1934 en 1938 won. Inter Milan is één van de slechts 3 teams in Italë dat met trots de 3 gouden sterren op hun shirt afbeeldt, het bewijs dat Inter Milan meer dan 10 kampioenschappen gewonnen heeft in Italië. Veel voetballegendes speelden voor Inter Milan, waaronder bijvoorbeeld Giuseppe Meazza, Lothar Matthäus, Jürgen Klinsmann, Andreas Brehme, Ronaldo, Christian Vieri, Hernan Crespo, Luís Figo, Samuel Eto'o en Zlatan Ibrahimovic!

Informatie in verband met Juventus

Juventus speelt in Turijn in Italië. Juventus werd in 1897 opgericht. In 1990 werd hun stadion Delle Alpi gebouwd, en dat stadion ondergaat op dit ogenblik renovaties. Tijdens deze renovaties speelt Juventus in het Stadio Olympico, dat zij delen met AC Torino! Van zodra Delle Alpi helemaal gerenoveerd is, keert Juventus terug om hier te spelen. Juventus is één van de slechts 3 teams in Italë dat met trots de 3 gouden sterren op hun shirt afbeeldt, het bewijs dat Juventus meer dan 10 kampioenschappen gewonnen heeft in Italië. Veel voetballegendes speelden voor Juventus, waaronder bijvoorbeeld Dino Zoff, Michel Platini, Zinedine Zidane, Paolo Rossi en Roberto Baggio!

Informatie in verband met AS Roma

AS Roma speelt in Rome in Italië. AS Roma werd in 1927 opgericht toen 3 lokale clubs in Rome samensmolten tot een nieuwe club onder de naam AS Roma! AC Roma speelt in Stadio Olimpico, dat zich in Foro Italico in Rome bevindt, en werd onder Mussolini gebouwd. Voor de World Cup in Italië In 1990 werd Stadio Olimpico volledig gerenoveerd, en vandaag de dag is er plaats voor meer dan 80.000 fans. AC Roma deelt Stadio Olimpico met SS Lazio, de andere club in Rome. Veel voetballegendes speelden voor AC Roma, waaronder bijvoorbeeld Bruno Conti, Roberto "Il Bomber" Pruzzo, Agostino Di Bartolomei en natuurlijk ook Francesco Totti!

Informatie in verband met SS LAZIO

SS LAZIO speelt in Rome in Italië. SS LAZIO werd in 1901 opgericht. SS LAZIO speelt in Stadio Olimpico, dat zich in Foro Italico in Rome bevindt, en werd onder Mussolini gebouwd. Voor de World Cup in Italië In 1990 werd Stadio Olimpico volledig gerenoveerd, en vandaag de dag is er plaats voor meer dan 80.000 fans. SS LAZIO deelt Stadio Olimpico met AS Roma, de andere club in Rome. Veel voetballegendes speelden voor SS LAZIO, waaronder bijvoorbeeld Paolo Di Canio, Marcelo Salas, Giuseppe Signori en natuurlijk ook Alessandro Nesta!

Informatie in verband met Fiorentina

Fiorentina speelt in Florence in Italië. Fiorentina werd in 1926 en heeft sindsdien het Italiaans kampioenschap twee maal gewonnen! Fiorentina speelt in Stadio Artemio Franchi, dat plaats biedt aan 47.000 fans. Veel voetballegendes speelden voor Fiorentina, waaronder bijvoorbeeld Roberto Baggio, Gabriel Batistuta, Rui Costa, Dunga, Brian Laudrup, Nuno Gomes & Luca Toni!

Over ItalieVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen