Bepalingen en voorwaarden

Zodra uw reservering voltooid is – bevestigd en betaald, kan deze niet gewijzigd, geannuleerd of terugbetaald worden. Wanneer uw reservering voltooid is raden wij u aan een kopie af te drukken. Wij zullen u ook een boekingsbevestiging sturen per e-mail.

Datum wedstrijd

De juiste datum en tijd voor de wedstrijd wordt bevestigd tussen de 4 tot 10 dagen voor de wedstrijd. Een weekendwedstrijd vindt altijd plaats op zaterdag of zondag, en een weekdag-wedstrijd vindt altijd plaats op dinsdag, woensdag of donderdag. De aftrap wordt ook tussen de 4 tot 9 dagen voor de wedstrijd bevestigd, maar deze vindt meestal plaats tussen 15:00 uur en 22:00 uur. U kunt de voorziene data en aftraptijden terugvinden op de websites van de desbetreffende clubs. Gelieve dienovereenkomstig te plannen aangezien wij onder GEEN beding terugbetalingen doen van tickets voor wedstrijden in Italië. Wij contacteren u niet om de datum en tijd te bevestigen, maar wij doen ons best om de bevestigde data en tijd op onze website te plaatsen zodra wij deze ontvangen.

Zitplaatsen

Om uw ervaring tijdens de wedstrijd zo aangenaam mogelijk te maken zullen wij u zitplaatsen toekennen die zich ofwel tussen de thuissupporters en/of in een neutrale zone van het stadion bevinden. Wij vragen u om geen teamkleuren te dragen, zoals shirts, sjaals etc en om niet voor of tegen teams te juichen. Meer informatie vindt u terug onder FAQ. Als u meer dan 3 tickets reserveert, kunnen wij niet garanderen dat u samen kunt zitten. Er is een mogelijkheid dat u opgesplitst wordt in groepjes van 2 en soms 3. Wij garanderen echter wel dat u nooit alleen zal zitten. Indien u opgesplitst wordt, zal onze vertegenwoordiger al het mogelijke doen om u zitplaatsen te geven in hetzelfde gedeelte van het stadion, maar dit kan echter niet gegarandeerd worden.

FAQ

Wij raden u aan om onze FAQ aandachtig te lezen indien u vragen heeft.

Prijs en reserveringskosten

De prijs die u betaalt voor uw tickets op onze sites bevatten reserveringskosten van de voetbalclub, onze lokale vertegenwoordiger en onszelf. Lees meer over onze prijzen en reserveringskosten onder onze FAQ.

Door tickets te kopen via dit systeem gaat u automatisch akkoord met en bent u gebonden aan de bepalingen en voorwaarden hierboven.

Bepalingen en voorwaarden, ItalieVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen