Contact

Klik op de rubriek die past op Uw vraag. Alle connecties met ons moeten in het Engels zijn omdat ons contact center internationaal is. Ons antwoord aan U is daarom ook in het Engels.

Reservering

De gemakkelijkste, snelste en veiligste manier om tickets te reserveren is via onze website. U kunt ook onze helpdesk (Engelstalig personeel) contacteren op +31 (0)70 891 26 05, maar u zal de reservering nog steeds online moeten maken. U kunt ons ook uw vragen rsturen via het contactformulier op deze pagina, en wij zullen o spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Tickets kwijt? Vul jou e-mail adres en brekingsnummer en wij sturen de email nogmaals naar jou adres:

Annulering

Normaal kunt u de voetbaltickets voor Italië niet veranderen of annuleren, aangezien wij u daarover reeds informeren bij het begin van de reservering. Bij het afsluiten van uw reservering gaat u automatisch akkoord met deze voorwaarden.

Indien u uw tickets niet kunt gebruiken zullen wij PROBEREN uw tickets door te verkopen. Het is belangrijk te begrijpen dat wij geen garanties kunnen geven. Wanneer u uw reservering wenst te annuleren, gelieve ons dan een e-mail te sturen via ons contactformulier met vermelding van uw reserveringsnummer, en wij zullen ons best doen om u te helpen het ticket te veranderen of door te verkopen.

Wanneer uw tickets doorverkocht zijn hebben wij een bevestiging nodig uit Italië, en daarna ook een creditnota voordat wij u kunnen terug betalen. Dit duurt gewoonlijk lang, en het kan tot 1-2 weken na de wedstrijd duren voordat wij weten of uw tickets al dan niet werden doorverkocht. Wij begrijpen dat dit proces niet erg geschikt is voor u, maar helaas is dit de procedure die wij moeten. Wij willen u ook op de hoogte brengen dat de club en onze vertegenwoordiger annuleringskosten in rekening brengen als de tickets doorverkocht worden!

Annuleringsdekking

Hier bij ItalieVoetbal.nl kunt u een annuleringsdekking afsluiten die de volledige aankoop van uw tickets dekt bij ongeval of ziekte bij u of uw medereizigers of uw meest naaste familieleden.

Prijs:
Onze annuleringsdekking bedraagt 10% van de totale kosten.

Wat houdt onze annuleringsdekking in:
U krijgt een volledige vergoeding (waarvan afgetrokken de betaalde kosten voor de annuleringsdekking) in geval van ziekte, ongeval of overlijden als u, degene die de tickets heeft geboekt, de persoon in kwestie bent of uw naaste familieleden (man, vrouw, kinderen, broer or zus, ouders) of sommige van uw medereizigers die het evenement met u zouden bezoeken, Onze annuleringsdekking is geldig totdat u fysiek aan de reis begint, in het meeste geval is dit als u aan boord gaat van het vliegtuig, trein e.d. in uw land van herkomst.

Boeking van onze annuleringsdekking:
Onze annuleringsdekking kan alleen geboekt worden in combinatie met uw tickets en niet afzonderlijk van elkaar. Onze annuleringsdekking is gelding vanaf de datum van boeking/aankoop. De kosten van uw annuleringsdekking worden nooit vergoed.

Kennisgeving van de annulering:
U moet ons via het volgende e-mailadres inlichten wanneer u gebruik dient te maken van de annuleringsdekking: helpdesk@ticmate.com. U dient dit te doen vóór de datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie anders is de annuleringsdekking ongeldig.

Medische akte:
Geen vergoeding wordt goedgekeurd zonder een geldige medische akte. Niet later dan 2 weken na datum van het geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie moeten we een geldige medische akte hebben ontvangen samen met een kopie van uw annuleringsdekking. Op de medische akte moet duidelijk de de naam van de dokter, adres en telefoonnummer vermeld staan.
Gelieve de medische akte samen met een kopie van uw annuleringsdekking per post te sturen naar ons postadres:
ItalieVoetbal.nl mogelijk gemaakt door Ticmate
Singel 540
1017 AZ Amsterdam, Netherlands.

In het geval iemand anders dan de aankoper van de tickets moet annuleren:
Als sommige medereizigers van u, degene die de tickets heeft aangekocht, moeten annuleren, hebben we naast de medische akte en de kopie van de annuleringsdekking, bewijs nodig dat u de voorstelling samen zou bezoeken. Dit bewijs kan een kopie van een vlieg- of treinticket zijn of een kopie van de hotelboeking.

Onze annuleringsdekking dekt niet in de volgende gevallen:
- Als u vergeten bent om de tickets mee te brengen naar het evenement of bezoekadres.
- Als u niet op tijd arriveert op de dag van uw geboekte evenement/tour/wedstrijd/attractie en om deze reden de toegang wordt ontzegd.
- Als u spijt hebt van de aankoop van uw tickets.
- Als u geen toegang krijgt tot het evenement vanwege transportproblemen waar wij noch de locatie zelf verantwoordelijk voor zijn, zoals bijv. door stakingen in de transportsector van de metro of bussen.
- Als u uw vlucht mist.
- Bij ongeval, ziekte of overlijden tijdens uw verblijf in Italie.
- In geval van natuurrampen zoals vulkaanuitbarstingen, overstromingen, aardbevingen of een sneeuwstorm.

Onze annuleringsdekking kan niet worden afgesloten voor groepen van 9 of meer personen.

Uw E-mailadres *
Uw Naam *
Telefoonnummer *
Boekingsnummer *
Beschrijf uw zaak
Een kopie wordt naar Uw E-mailadres gestuurd

ItalieVoetbal.nl powered by Ticmate

ItalieVoetbal.nl
Ticmate
Telefoon: +31 (0)70 891 26 05

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Zweden
Org.code. 556710-6017

E-mail E-mail 070 891 26 05 070 891 26 05
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen