Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over ItalieVoetbal.nl

ItalieVoetbal.nl is een Zweeds bedrijf met vestigingen in Zweden, Denemarken, Barcelona en een contact center in Londen. Ons doel is om u als voetballiefhebber te helpen op een gemakkelijke, slimme en veilige manier en om voetbaltickets te reserveren voor een geweldige wedstrijd in Italië. Dankzij onze goede aanbiedingen en connecties in Italië kunnen wij steeds goede zitplaatsen aanbieden in gedeelte waar u wil zitten, u heeft nooit een plaats alleen en onze prijzen zijn eerlijk en aantrekkelijk – ook voor de “grote” wedstrijden die altijd snel uitverkocht zijn. Als onze klant bieden wij u veiligheid, u kunt uw tickets op een beveiligde website reserveren. Wij zorgen ervoor dat uw voetbalervaring zo geweldig wordt als u zich had voorgesteld.

Een business ideaal gedreven door passie en interesse

De man achter ItalieVoetbal.nl, de heer Marcus Moeschlin heeft een echte passionele relatie met voetbal, musicals, concerten, attracties en andere soorten evenementen. Reeds als 18-jarige man organizeerde hij uitstappen naar rockconcerten in Zweden. Zijn carrière was altijd gericht op het aanbieden van geweldige evenementen en internationale ervaringen tegen concurrerende prijzen, niet het minst tijdens de periode waarin Marcus de eigenaar was van Box Office in Zweden. Marcus is ook één van de weinige digitale pioniers binnen de evenementenaangelegenheden, aangezien hij reeds in 1990 betrokken was bij de creatie van Global Tickets, een uniek netwerk waarbij in 22 landen tickets electronisch verkocht werden voor internationale evenementen. In 1990 gebruikte de concurrentie nog steeds fax, telex en telefoon. Voor dit pionierswerk ontving Global Tickets “The Queens Award” in 1992 voor het beste export-idee.

In het Deense kantoor in Kopenhagen vindt u de heer Kim Harbers, mevrouw Lene Aagesen en mevrouw Camilla Bidstrup. Alle 3, net als Marcus, hebben een passie voor allerlei evenementen over de hele wereld, met de focus op musicals en sport.

Kortom, u heeft vele jaren achterstand ItalieVoetbal.nl, heeft kantoren in Zweden, Denemarken, Barcelona en een call center in Londen. Dit alles bij elkaar vormt ItalieVoetbal.nl, een lokaal bedrijf met wereldwijde netwerken en ambities

ItalieVoetbal.nl is eigendom van Ticmate

het grootste bedrijf van Marcus MoeschlinsTicmate bestaat nog maar sinds 2006, maar het bedrijf behaalt sinds zijn oprichting elk jaar goede resultaten. Ticmate heeft als visie om de leidinggevende speler te worden in Europa voor de kaartenverkoop voor allerlei internationale evenementen en allerlei reizen. Als onderdeel van de strategie van Ticmate werd de eerste muzikale site LondonMusikaler.se opgericht. Vandaag de dag bestaat LondonMusikaler.se in 17 verschillende talen en in meer dan 40 landen. LondenMusicals.nl behoort hier ook toe. LondenMusicals.nl. ItalieVoetbal.nl is de vierde voetbalsite van Ticmates. In 2009 en 2010 lanceerde Ticmate voetbalsites in London, Barcelona en Madrid LondenTicket.nl, ParijsTickets.nl, NewYorkTicket.nl en RomeTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, Parijs, New York en Rome.
In de Raad van Bestuur vindt u, naast VD Marcus Moeschlin, Ole Oftedal en Jan Friedman. Oftedal en Friedman hebben beiden jarenlange ervaring in zowel bedrijfsvoering als in verschillende Raad van Bestuur in de handel, het reiswezen en media.