Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Juventus FC

Juventus FC, La Vecchia Signora (de oude vrouw) is opgericht in 1897 in Turijn door studenten van het Massimo D'Azeglio lyceum. Ze startten met de kleuren roze / zwart maar wisselden al snel naar de iconische zwart en witte strepen.

Juventus is de succesvolste club van Italië. In het seizoen van 2013/14 wonnen ze hun 30ste Liga titel en wonnen de eer van de drie sterren, een voor iedere 10 titels. Hierna wonnen ze nog 3 titel en bereiken nu een totaal van 33 titels. Alhoewel de juventino jou iets anders zullen vertellen, namelijk 35. Twee titels moesten ze helaas afstaan vanwege het Calciopoli schandaal.

Vijf teams waren betrokken bij dit schandaal in 2006 met onder andere Milan, Fiorentina, Reggina, Lazio en Juventus. Inter Milan was pas hierbij betrokken jaren later. De vier teams begonnen het volgende seizoen met punten aftrek en Juventus was ook gedegradeerd naar de B serie.

Toen Juventus eindelijk weet terug kom naar de prime of Italiaans voetbal waren de clubs van Milaan zo groot en sterk geworden met meer geld dan "La Vechhia Signora". Juventus moet vechten voor de eer. Na enkele duistere jaren een Agnelli familielid kocht de club terug en de welvaart van de Bianconeri veranderde. Hierna won Juventus 6 titels achtereenvolgend en speelde 2 Champions League finales in 3 jaar, helaas beide verloren.

De belangrijkste factor voor succes in dit nieuwe Juventus tijdperk was vermogen van het spotten van nieuwe spelers en het behouden van de oude zoals Barzagli, Pirlo, Evra, Dani Alves en Pogba. De club besteedde een vermogen voor Vidal en Tévez, maar was een belangrijke factor voor hun succes. Ze verkochten Pogba terug aan United voor een recordbrekende 105 miljoen euro dat de club hielp met de herstructurering van het team zoals het nu bekend staat met Dybala, Higuaín, Mandzukic en Douglas Costa.

In 2000 had Juventus drie verschillende locaties. Stadio Delle Alphi stond op het punt vernietigd te worden terwijl ze wachten op de voltooing van het nieuwe stadion. Tijdens deze periode speelden ze in het Olympic Stadion in Turijn.

In 2011 was het nieuwe Juventus Stadion (nu Allianz Stadion) klaar, ook wel genoemd de state-of-the-art arena met een uitzonderlijke akoestiek. Juventus is de enige club die hun eigen stadion bezit en is de enige die een volle bezetting heeft bij een thuiswedstrijd.

Als je besluit een wedstrijd te zien in het Allianz Stadion dan staat je een mega ervaring te wachten met een uitzonderlijke sfeer en voetbal op hoog niveau.

Ticmate Liefdadigheid

Juventus FC

Hier kan u het programma voor Juventus in Juventus Stadio in Turijn zien voor dit seizoen. Wij verkopen tickets voor alle onderstaande wedstrijden in de Serie A, de Italiaanse Beker en Champions Leagues met Juventus. Klik op “LEES MEER” voor meer informatie over de wedstrijd, of klik op “RESERVEER” als u tickets wenst te reserveren voor de wedstrijd met Juventus in Juventus Stadio in Turijn.

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor Juventus FC.